Uavhengig spesialist på tollbehandling av varer

Uavhengig spesialist på
tollbehandling av varer

Harald Halvorsen Spedisjon AS ble grunnlagt i 1915 og er en av Norges eldste speditører. Vi bistår store og små bedrifter med import og eksport av varer til og fra det norske markedet. Siden starten har vi bygget opp en betydelig kompetanse og erfaring innen tollbehandling av varer.

I dag er Harald Halvorsen Spedisjon AS et innovativt og fremtidsrettet firma som tilbyr en omfattende portefølje av tjenester relatert til fortolling, dokumenthåndtering og rådgivning. Gjennom vårt arbeid bidrar vi til at våre kunder øker kontrollen med leveranserene og reduserer kostnadene.

Firmaet består av 18 dedikerte medarbeidere som er opptatt av å levere høy kvalitet og yte god service. I tillegg har vi et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere. Vi er en uavhengig og nøytral aktør i bransjen som til enhver tid søker de mest optimale løsningene for våre kunder.

Harald Halvorsen Spedisjon AS ble i 2009 som den første speditøren i Norge autorisert til å være en økonomisk operatør (AEO-sertifisert) av Tolletaten. Vi har etablert gode rutiner og kontroller for å sikre en effektiv import og eksport varer i henhold til de enhver tid gjeldende lover og regler.